Tidlig vårmorgen et sted ved Hjørund-fjorden

Dette bildet tok jeg ved en innsjø i nærheten av Hjørundfjorden, på Nordvestlandet. Etter en overnatting i telt ved Bjørke, sto jeg grytidlig opp og kjørte nordover i retning Volda. Det var en av de fineste morgener jeg noensinne har opplevd, med klar, gyllen sol på snødekte fjell, lange lier lysegrønne av nyutsprunget bjørkeløv, speilblanke innsjøer under en fullstendig skyfri himmel. Midt i alt dette fanget denne scenen min oppmerksomhet, først og fremst på grunn av konstrastene — det vemodige i den halvt sunkne båten i forgrunnen, og det oppløftende og storslåtte i de solbelyste fjellene i bakgrunnen.

veien_til_bjorke_innsjo_baat_1311_13
Tidlig vårmorgen, et sted ved Hjørundfjorden.

Interessert i å kjøpe dette bildet, eller i å benytte det som veggbilde? Ta kontakt på edmund@schilvold.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s