Utvalgte landskapsbilder i sort-hvitt

Er du på utkikk etter en julegave eller bursdagsgave utenom det vanlige? Eller ønsker du å pynte opp en av veggene i hjemmet ditt, eller på arbeidsplassen din? Et vakkert og interessant fotografi, printet ut i stor størrelse, og kanskje rammet inn med en passende ramme, kan gjøre en kjempeforskjell når det gjelder hvordan et rom oppleves. Jeg har et stort antall natur-, landskaps- og stemningsbilder i arkivet mitt, som alle er av en slik kvalitet (tatt med speilrefleks og stativ) at de uten problemer kan skrives/printes ut i store størrelser uten at det oppstår noe synlig tap av kvalitet. Under finner du noen av dem jeg selv liker best.

Dette er fotografier som ved hjelp av en digital, men likevel kreativ bildebehandlingsprosess er gjort om til sort-hvitt (svart-hvitt), og som dermed er gitt det særegne uttrykket som karakteriserer denne typen bilder, og som passer veldig godt inn i den typen interiør som nå er in.

Så ta en titt. Når du har funnet et bilde du liker, er det bare å ta kontakt (via kontaktskjemaet), og så kan vi diskutere størrelse, innramming, etc. Og skulle du ikke finne det du er på jakt etter, kan du gjerne sende meg en forespørsel.

Jeg pleier å bruke FotoPhono (tidligere Farvelabben) som leverandør av printing, men det finnes også andre muligheter. Det behøver ikke å koste så fryktelig mye.

Ser fram til å høre fra deg!

Utsyn mot fjellet Sølen fra Ringebufjellet
Studie av vannliljer, et sted på Nordre Jeløy
Solnedgang ved Brura på Nordre Jeløy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s