På utkikk etter et ‘veggbilde’?

Det er blitt populært å pynte opp hjemmet eller arbeidsplassen med veggbilder. Noen kjøper masseproduserte bilder på Ikea eller Skeidar, og det behøver ikke å være noe galt i det, men hvorfor ikke velge noe mer originalt — kanskje noe lokalprodusert? Det behøver ikke å koste så mye mer!

Jeg har en rekke bilder fra steder som Jeløy og Hurum som kanskje kan være verdt å ta med i betraktningen hvis du har planer om å piffe opp omgivelsene med noen fotografier. Mange er i farger, men jeg har også bilder i sort-hvitt, som mange synes gir et mer mystisk og kunstnerisk uttrykk, og som ofte passer bedre inn i hjem av den mer moderne og minimalistiske typen.

Så ta kontakt hvis du er interessert i et veggbilde!

I galleriet under finner du noen eksempler på potensielle veggbilder i svart-hvitt.

Alle mine bilder kan skrives ut i stort format og høy kvalitet, på alt fra vanlig fotopapir til lerret, aluminium og glass, via samarbeid med profesjonelle print-leverandører i Oslo. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, så kan vi diskutere motiv, størrelse, innramming etc.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s