Faktasjekk av innhold i «koronavaksiner»: Meget seriøs legekonferanse bekrefter funn av grafittoksid og mystiske fremmedlegemer i Pfizer, Moderna, etc.

Denne konferansen (se bilde og link under) med noen av Tysklands mest erfarne patologer gir endelig en bortimot ubestridelig faglig bekreftelse på ryktene og rapportene om merkverdige bivirkninger av og mystiske fremmedlegemer i de såkalte ”vaksinene” mot ”korona” (SARS-CoV-2).

Omfattende mikroskopisk trombose, det påfallende ”myntstabel”-fenomenet (rouleaux formations), hvor røde blodlegemer klistrer seg sammen i lange kjeder, betennelser i hjertet, og i andre indre organer, som vanligvis er ekstremt sjeldne – alt dette og mer bekreftes langt på vei av obduksjoner av personer som døde kort tid etter injeksjoner, utført av blant andre Dr. Arne Burkhardt, en svært erfaren tysk patolog.

Hva de udeklarerte og ukjente fremmedlegemene angår – et fenomen som selv undertegnede inntil nylig avfeide som tull og tøys og forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomhet – så er den faktiske eksistensen til alle de ulike typene av disse nå omsider ugjendrivelig verifisert av østerrikske Dr. Maria Hobmer-Mogg og det voksende internasjonale nettverket av leger og andre profesjonelle som hun er en del av.

Hva slags fremmedlegemer, sier du? Metalliske objekter som minner om mikroskopiske SIM-kort, andre metalliske objekter av varierende størrelse og form, objekter som synes å kunne forflytte seg av egen kraft, og som derfor gir assosiasjoner til nanoroboter, lange, strengaktige strukturer av uviss natur, og – til og med – de mye diskuterte slangelignende formene som ligner skremmende mye på mikroskopiske parasitter.

Ja, jeg vet at dette må høres fullstendig sprøtt ut, men det er ikke lenger tvil om at det faktisk er noe i dette.

Videre er alle disse funnene, som Dr. Hobmer-Mogg selv konstaterer, gjort gjentatte ganger, og i de fleste tilfeller i alle de såkalte ”vaksinene” mot ”korona” (både mRNA og vektorer) – funnene er med andre ord reproduserbare, og gjelder ikke kun noen få produksjonssykluser.

Så hvor utrolig og fantastisk dette enn høres ut for den vanlige mann og kvinne her i Norge, så er altså det overnevnte slett ikke rykter og anekdoter lengre, men helt virkelige forhold, hvilket selvfølgelig gjør dette uhyre alarmerende, og uvergelig reiser spørsmål som hvorfor dette ikke allerede er førstesidestoff i alle landets aviser, og hvorfor dette ikke allerede har ført til inngripen og granskning fra produsentenes og myndighetenes side!

Når man så tar med i betraktning at den såkalte ”vaksineringen” ennå fortsetter mer eller mindre ufortrødent i store deler av verden, inkludert her i Norge, og at det nå snart kan gå mot vaksinering av småbarn og babyer, som er den siste gruppen som kan sikre framtiden vår som nasjon hvis de langsiktige virkningene av ”vaksinene” i de allerede ”vaksinerte” skulle viste seg å bli alvorlige, så blir panoramaet som avtegner seg både svimlende ubehagelig og dypt dystopisk.

Hva som nå må skje synes krystallklart: All videre ”vaksinering” med de nye preparatene mot ”korona” må stanses nå, og stilles helt i bero til en grundig, uavhengig gransking har brakt på det rene nøyaktig hva disse preparatene egentlig inneholder.

LINK TIL VIDEOOPPTAK AV KONFERANSEN: https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

Patologikonferansens kontaktinformasjon: kontakt@pathologie-konferenz.de

Postadresse: Institut Prof. Dr. Burkhardt, Obere Wässere 3–7, 72764 Reutlingen, Germany

Under er noen bilder av det udeklarerte innholdet i «koronavaksinene»/Below are some images of the undeclared contents of the «corona vaccines»/»covid vaccines»:

I november ble for øvrig tilstedeværelsen av grafittoksid i flere vaksinedoser bekreftet av avanserte undersøkelser utført av Prof. Dr. Pablo Campra ved Universidad de Almería i Spania. Disse funnene er oppsummert i en rapport som nå er tilgjengelig på ResearchGate. I konklusjonen kan man lese følgende:

«A random sampling of COVID19 vaccine vials has been performed using a coupled micro-RAMAN technique to characterize graphene-like microscopic objects using spectroscopic fingerprints characteristic of the molecular structure.The micro-RAMAN technique allows to reinforce the level of confidence in the identification of the material by coupling imaging and spectral analysis as observational evidence to be considered together.

Objects have been detected whose RAMAN signals by similarity with the standard unequivocally correspond to GRAPHENE OXIDE.

Another group of objects present variable spectral signals compatible with graphene derivatives, due to the presence of a majority of specific RAMAN signals (G-band) that can be assigned to the aromatic structure of this material, in conjunction with its visible appearance.

This research remains open for continuation, contrasting and replication. Further analyses based on significant sampling, using the described technique or others which are complementary would allow us to assess with adequate statistical significance the level of presence of graphene materials in these drugs, as well astheir detailed chemical and structural characterization.» (Emphasis added)

Så, for å oppsummere: Vi kan nå endelig si at JO, FAKTISK, alle «koronavaksinene», eller i hvert fall en del av dosene, inneholder FAKTISK grafittoksid — og en god del mer. Men fører det til noen etterforskning i statlig regi? Nei da.

Første versjon av denne nyheten ble publisert her i november. Saken oppdateres.

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s