Ledende norske jurister kalte lovgivningen knyttet til «korona-krisen» galskap

I en utmerket artikkel publisert på nettsiden juridika.no står det å lese at ledende jurister som professor Hans Petter Graver og advokat Geir Lippestad kalte unntakslovgivningen knyttet til «korona»-fenomenet for «galskap». Ja, du leste riktig: «Galskap»!

Artikkelen er datert 20. mars 2020, så dette er i skrivende stund cirka 18 måneder siden, men jeg vil likevel anbefale deg å lese overnevnte artikkel, siden «korona»situasjonen på ingen måte er over. Norge, Sverige og Danmark har riktignok nylig «gjenåpnet» samfunnene sine (som aldri var stengt på samme måte som i f.eks. Storbritannia, Irland, Australia og New Zealand), innenriks sett, men utenfor Norden og Skandinavia har lite eller ingenting endret seg i positiv retning — tvert imot, situasjonen blir stadig mer urovekkende, med de facto tvangsmedisinering, store antall injeksjonsrelaterte skader og dødsfall*, og rykter om mystiske fremmedelementer i mange av mRNA-dosene, for å nevne noe. Dette vil jeg komme tilbake til i en senere sak.

Har jeg rett i mine antagelser — hvilket jeg virkelig håper at jeg ikke har — vil dette ikke gå mange måneder før styresmaktene her i Norge forsøker å gjeninnføre «korona»-restriksjoner. Allerede nå ser vi at mange av avisene fortsetter sin daglige skremselspropaganda som om ingenting var skjedd — selv om vi nå vet at det aldri var og aldri ville ha blitt noen «krise» av den typen befolkningen ble forespeilet i mars 2020 (en ny «spanskesyke» eller «pest»), og selv om FHIs egne data for de første tolv (og fjorten) månedene av «korona-tiden» viser at dødeligheten for såkalte «smittede» i alderen mellom 0 og 60 år var forsvinnende liten, dvs. kun 0,04 prosent, hvilket er mindre enn for vanlig sesonginfluensa!

Så les artikkelen jeg har linket til under, for det vil neppe gå veldig lang tid før vi igjen vil måtte kjempe imot forsøk på å innføre diktatoriske og totalitære «tiltak».

Ledende jurister kaller «krisefullmakter» «galskap»

Juridika, Innsikt, 20. mars 2020

(*Hovedkilden til data om skader og dødsfall er den amerikanske databasen VAERS og den europeiske databasen EUDRAVIGILANCE. Begge disse to er pålitelige kilder til informasjon om bivirkninger av de såkalte vaksinene, og når det gjelder VAERS vet vi med sikkerhet at den er preget av betydelig underrapportering. Så de reelle tallene for USA er langt høyere enn det som kommer fram i VAERS.)

Se også min omfattende faktasjekk av «koronatiden», opprinnelig publisert i juli, men fortsatt høyaktuell.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s