For alltid Jeløy nå tilgjengelig som ebok

bleed_jeloy_bok_smussomslag_ebok
Omslaget til Jeløy-boken.

For alltid Jeløy. En hyllest til Oslofjordens perle er nå tilgjengelig som ebok. Dette er en fil i PDF-format, i høy kvalitet, som inneholder akkurat det samme som papirboken, inkludert alle bildene og illustrasjonene. Pris: Kr. 198,- Ta kontakt på edmund@schilvold.com for mer informasjon om kjøp og nedlasting.

Hvis ønskelig kan du få tilsendt en gratis prøve.

For de som ønsker noe mer håndfast, eller å gi boken i gave til noen, kan eboken leveres på CD. Forsendelseskostnader (omkring kr. 100,-) kommer da i tillegg.

På grunn av størrelsen på bildene, og den særegne layouten, er dette en ebok som må leses på en PC, eller en annen enhet med stor skjerm (laptop, større iPad, TV). Eboken er altså ikke egnet for mobiltelefoner, Kindle eller lignende.

Papirboken er nå utsolgt, og vil ikke bli tilgjengelig igjen på en god stund på grunn av de meget høye trykkekostnadnene. Fra den først kom ut i 2006, til lageret av annet opplag gikk tomt omkring 2011, ble papirboken solgt i nærmere 3.500 eksemplarer. Det er sannsynligvis rekord i Moss/Østfold for en bok av denne typen (lokalbok/praktbok/gavebok).

Hvordan reagerte de som leste Jeløy-boken? Les noen av de mange positive tilbakemeldingene her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s