Les tilbakemeldinger fra kursdeltagere

Fotokurs/workshops i regi av Edmund Schilvold:

Hva noen av deltakerne sier

Helgekurs i digitalfotografering (tre dager, totalt 18 timer) avholdt på Jeløy, arrangert og ledet av Edmund Schilvold:

———————————————————————————-

”Tusen takk for givende kurs. Jeg er jo en teoretisk anlagt person, og
kan mye av teorien, men praksis er noe ganske annet, og jeg lærte veldig mye! Dessuten var jo Jeløy en oppdagelse for meg. Takk også for en fantastisk fin bok – både billedmessig og tekstmessig!”

Geir Ellingsrud (tidligere rektor ved Universitetet i Oslo)

———————————————————————————-

”Jeg hadde tre lærerike og hyggelige dager på Jeløya, og ble positivt overrasket over kurset. Var spent på hvor mye vekt du ville legge på de forskjellige emnene, og hvordan opplegget var. Synes du fikk til en god balanse mellom repetisjon av basiskunnskap og nye utfordringer, og en greit sammensatt gruppe. Du var grundig i dine forklaringer, og overbeviser med kunnskap om alle temaer vi var innom og spørsmål vi stilte, uten å gå i fella med vidtrekkende resonnementer. Bra!”

Håkon Haugan, Nøtterøy

———————————————————————————-

”Takk for meget god undervisning, er veldig fornøyd … liker din rolige væremåte, og måten å forklare ting på …”

Heidi Grinaker

———————————————————————————-

”Tusen tack (…) för en riktigt bra kurs. Flink er du! Jag har lärt mig masor, och glädjer mig nu till att fortsätta att ta förhoppninsvis lite bättre bilder, och inte minst jobba med RAW-filer i Photoshop. (…) Bästa hälsnigar en mycket glad och nöjd workshoppare.”

Katrin Ohlander

———————————————————————————-

”Tusen takk for oppsummeringen, og ikke minst – tusen takk for en flott helg! Du er en fantastisk pedagog som maler også verbale bilder med stor grundighet og tålmodighet. Det gjør det lett å forstå – både teori og praksis. Kombinasjonen av praktisk fotografering, teori og bildebehandling var helt ypperlig. Du behersker komposisjon både i bilder og i undervisning! Kurset har gitt meg inspirasjon til å fotografere mer, og til å leke med bildebehandling i Photoshop.”

Karen Hannasvik, Biri

———————————————————————————-

”Tusen takk for en flott og lærerik helg – det praktiske og teoretiske var midt i blinken for en som trengte litt mer grunnleggende kunnskap om fotograferingens irrganger.”

Terje Måkestad, Oslo

———————————————————————————-

”Har lært utrolig mye på disse tre dagene, og gleder meg til å fortsette med fotografering og etterbehandling i Photoshop. Synes også det var kjekt at vi var en liten gruppe, sånn at alle fikk individuell veiledning.”

Bjørg Unndis Dale, Oslo

———————————————————————————-

”Takk for et flott kurs! En intensiv helg med en fin kombinasjon av mye fotografering ute i naturen og nyttig teori for å øke forståelse. Veldig bra veiledning underveis. Har lært veldig mye som jeg nå skal ta med meg videre. Photoshop-sesjonen var glimrende.”

Ola Smith, Hosle

———————————————————————————-

”Tusen takk for et lærerikt kurs. Jeg fikk ny inspirasjon til å fotografere mer, og til å bruke bildebehandlingsprogrammet mer systematisk. Dette var morsomt. Du er god til å forklare, og ditt brennende engasjement for fotografering var lett å se. Så, tusen takk for tre flotte dager!”

Anne Sofie Røimål, Oslo

———————————————————————————-

”Kurset var meget bra lagt opp, med en flott blanding av teori og praksis. Det var veldig bra at praksisen fulgte rett etter teoridelen, slik at vi fikk prøvd ut ting umiddelbart. Jeg har lært utrolig mye om kamerainnstillinger, og om det å kunne se motiver ute i naturen.”

Shirley Christell Løvtangen, Sarpsborg

———————————————————————————-

”Tusen takk for denne helgen! Som du forhåpentligvis forsto, var jeg svært fornøyd på alle måter. Kanskje passet jeg med mitt kunnskapsnivå og erfaringer nøyaktig inn i profilen til den ideelle deltager. I hvert fall ga kurset meg mer enn forventet av konkrete tips, råd og ny forståelse. På bakgrunn av dette ga kurset meg så mye inspirasjon at jeg ikke kan vente med å få satt i gang med den nye viten. Dette skal det bli bedre og flere bilder av!”

Tore Lie, Son

———————————————————————————-

”Takk for oppdatert informasjon. Vil ta med at jeg fikk stort utbytte av kurset i mars i år. Bruker det vi lærte på kurset hyppig!”

Andreas Sinding-Larsen, Oslo

———————————————————————————-

”Hei Edmund! Vil bare takke for flotte dager. Det var utrolig interessant og lærerikt, og ga meg inspirasjon til å løpe ut i dag tidlig – ut i morgentåken som lå tungt over skogen her.”

Elisabeth Maria Sandaker, Råde

———————————————————————————-

”Takk for en strålende helg på Jeløy, med en perfekt blanding av teori og praksis! Har fått både ny kunnskap og inspirasjon.”

Anne Gunn Pedersen, Søgne

———————————————————————————-

”Takk for en kjempe fin helg! Jeg har lært masse, og gleder meg til å eksperimentere med alt jeg har lært. Jeg synes kurset var veldig godt lagt opp med to dager ‘ute i felt’ og en dag inne med redigering.”

Ann-Kristin Bræck, Moss

———————————————————————————-

”Vil takke for en veldig lærerik, inspirerende og morsom helg i fint vær og vakre omgivelser. Kunne litt da jeg kom, men dro hjem med nye kunnskaper, ny inspirasjon og ny giv.”

Stian Halvorsen, Jessheim

———————————————————————————-

”Jeg tenker stadig tilbake på fotokurset på Jeløy med glede!”

”Tusen takk for flotte dager på vakre Jeløy. Kari og jeg var enige om at vi hadde hatt stort utbytte av dagene på ditt kurs. Nå er det opp til oss.”

Reidun Hovind Haugland, Asker

———————————————————————————-

”Tre intense dager, med en fin blanding av både teori og praktiske øvelser, i naturskjønne omgivelser på Jeløy. Kurset var for meg en veldig god repetisjon av gammel fotokunnskap, i kombinasjon med at det ga meg en veldig god innføring i den digitale verden og fikk meg i gang i Photoshop. Kurset gav meg også en masse inspirasjon til å se motiver og ’bilder’ – anbefales!”

Dag Erik Storberget

———————————————————————————-

”Kurset hadde bra innhold, og var meget lærerikt. Et perfekt nybegynnerkurs for de som vil gå litt videre innen fotografering. Man blir veldig motivert til å gå dypere inn i de forskjellige temaene etter dette kurset.”

Kenneth Isaksen, Rygge

———————————————————————————-

”Takk for en lærerik helg. Det var en stor inspirasjon.”

Kent Engedalen, Oslo

———————————————————————————-

”Takk for et nyttig kurs i helga! Kjempemessig!”

Norvald Ruderaas, Tjøtta, Helgeland

———————————————————————————-

”Jeg nøt hvert minutt disse to dagene også, og har lært en masse. (…) På nivå 1-kurset i vår fikk jeg en skikkelig aha-opplevelse og ble veldig inspirert av både den måten du underviste oss på og hvordan vi fikk nærme oss oppgavene. (…) Derfor bestemte jeg meg raskt for å melde meg på høstens nivå 2-kurs, noe jeg ikke angrer et øyeblikk på. Jeg er virkelig blitt helfrelst.”

Tina Normann, Larkollen

———————————————————————————-

”Jeg kom på kurset til Edmund Schilvold som en bortkommen amatørfotograf, og gikk hjem med ny motivasjon til å lære mye, mye mer. Jeg hadde på egenhånd jobbet meg til å like SLR-kameraet mitt, men begynte å stille krav som krevde mer teknikk og forståelse. Jeg fikk skyvet jeg trengte. Takk!”

Petter Andersen, Moss

———————————————————————————-

“Hi Edmund! Thank you for the information you sent us today. I did enjoy
your course and I managed to learn a lot.”

Peter Cuming, Moss

———————————————————————————-

”Jeg hadde store forventninger til dette kurset. Noe kunne jeg fra før, men jeg lærte mye nytt. Kurset var fint lagt opp med en god kombinasjon av læring inne og fotografering ute. Det var også en stor fordel at vi kun var fem personer slik at enhver fikk den hjelpen som var nødvendig. Kurset innfridde mine forventninger og kan varmt anbefales til andre med interesse for fotografering.”

Erik Solberg, Porsgrunn

———————————————————————————-

”Tusen takk for en svært lærerik og super kurshelg. Jeg er veldig fornøyd.”

Therese Norman Andersen, Slemmestad

———————————————————————————-

”Jeg synes kurset var veldig lærerikt. Det var en fin kombinasjon av teori og praksis både innendørs og ute i det flotte landskapet, og alt ble forklart på en grundig måte som gjør at det vil bli husket. Med bare fem deltagere fikk vi alle bra individuell oppfølging.”

Arild Pettersen, Rygge

———————————————————————————-

”Takk for sist, det var så hyggelig å treffe deg igjen og ikke minst se dine vakre bilder. Jeg hadde umåtelig stor glede av å være med på det første kurset – så jeg hiver meg selvsagt på ’nivå 2’- kurs.”

Tina Norman, Rygge

———————————————————————————-

Helgekurs i digitalfotografering (tre dager, totalt 18 timer) avholdt på Nord-Garthus gård i Valdres (Begnadalen), arrangert og ledet av Edmund Schilvold:

———————————————————————————-

”Jeg var kjempefornøyd med fotokurset, og syntes jeg lærte mye. Flott med praksis både ute og inne (…) Du er forøvrig veldig dyktig til å lære fra deg ting. En føler at en henger med i svingene og får forståelse av det en hører.”

Kirsten Heiberg

———————————————————————————-

”Tusen takk for notatene. Jeg vil samtidig takke for et veldig lærerikt kurs. Det blir gøy å utforske videre.”

Berit Rustebakke

———————————————————————————-

”Vil også takke for et godt kurs, må si jeg lærte mye. (…) Kjempemorsomt var det, må si at tiden gikk veldig fort.”

Gerd Bjørnødegård

———————————————————————————-

Helgekurs i digitalfotografering (fire dager, totalt ca. 24 timer) avholdt på Fotografiakademiet i Vågå, arrangert og ledet av Edmund Schilvold:

———————————————————————————-

”Hei Edmund! Vil gjerne takke for et særdeles innholdsrikt og inspirerende kurs i Vågå
sist helg. (… ) Du er virkelig kunnskapsrik.”

Lise Foss, Oslo

———————————————————————————-

”Takk igjen for noen veldig nyttige og artige fotodager!”

Cornelia Vikan, Stjørdal

———————————————————————————-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s